Onsdag!!

Idag ska jag jobba kväll, så jag har lite tid att sitta här, har gjort det roliga för denna månad ni vet det här med räkningar! USCH!!

Fredagens julfest var bra ! den var så bra att jag kände av den även på lördag;(. På söndag var barnen och spela teater och dom är såå duktiga.
På söndag har jag även sprungit upp och ner till vinden för att ta ner julstjärnor och julstakar, det blir så fint när man får lite ljus i fönstren.

Dessutom är det åter daggs för kalas i huset ,det är min babys som fyller TIO år !?! Den 1 december har hon sin riktiga födelsedag men på fredag har hon bjudit en del av sina komppisar hit och det var tänkt att alla skulle sova över! Hoppas nu att alla kan komma!!!image22
Hittade dessa fina bilder !!
image23
Bara en till
image24
Visst är dom söta allihopa, det var dessa kaotiska lussetåg som var bäst!!!!


nu  måste jag vara till nogon nytta här i huset !! ha det bra!!!!


Tisdag

Nu är det äntligen tisdag och jag blir ledig i två dagar!

I dag måste jag åka till stan två gånger,  första resan på dagen med Niko till tandläkaren eftersom grejen till tandställningen låsnat (igen!!) och på kvällen ska jag dansa. Ibland blir man så trött på att åka fram och tillbaka och vissa dagar tänker man inte ens på kilometrarna.

Nu har jag en hög av disk som väntar på mig i köket, våran diskmaskin bestämde sig för att börja strejka, hoppas gubben nu får tag på delar så han får den fixad! Jag upplever som att det alltid är något som pajar i detta hus, är det inte något som har med huset att göra så är det bilen, men det är väll för att hålla ekonomin hjämn annars kan man ju få nå över??

På fredag ska vi ha julfest på folketshus!! Vi blir bjudna på julmat och show!! Det ska bli roligt.

Nu ska det diskas!! Ha det bra!!!

Fredag

image18

Denna söta varelse som bara njuter av att få vara inomhus. Han har fått tillbringa dagarna inne för tillfället eftersom han sliter sig lös från allt,  få rväll åka till lantmännen och fråga om dom har något dom brukar ha till hästar kanske det håller???

I går var vi till Palogården och åt en jättegod middag ! det var verkligen supergott. Vi var där för att fira min arbetskamrat som fyllde 50 år , det var trevligt och skrattat har vi ,så att man har ont i mag muskulaturen!

I dag är jag ledig och ska försöka vara till någon nytta här hemma ! På kvällen ska jag å dansa eftersom våran danslärare var sjuk på tisdag så blev det förskjutet till idag.

 Här en bild på min nya tapet som jag har över sängen i sovrummet ,tycker den är så fiiin!!

image19


Ha det bra i helgen ! Jag ska jobba!

Måndag

Nu var det dags att börja på ny vecka, denna vecka ska jag jobba alla dagar förutom torsd-fred så det är bara att knega på.

Idag har jag varit ganska så effektiv efter jobbet har kokat klappgröt och även bakat småfrallor!!! inte illa!!!

Denna vecka ska vi från jobbet till Palogården och äta på torsdag eftermiddag, en jobbar komppis till mig fyller hela 50 år,  det ska bli gott och trevligt!

I fredags var jag med brossans dotter till kalix och kikade på deras nya galleria, det var nytt och fint men bara en ny butik, sedan var vi till EM och man blir sjuk av alla fina grejer dom har ,speciellt Anette då eftersom hon precis flyttat till en ny lägenhet.

Annars tycker jag tiden bara rullar i från mig!

Ha det bra, nu ska jag till köket och mummsa frallor!

Onsdag!!

Nu är det ett tag sen jag hafft tid att sitta vid datan !

Förra veckan på torsdag började vi att spackla och förbereda Idas rum för målning och tapetsering, på fredag innhandlades färg och tapet, hon valde en svart tapet med mörk grå mönster och jag fyndade en rulle tapet för 5 euro som precis räkte till att ha bakom sängen i vårt sovrum. Hela lördagen spenderade jag till tapetsering , gubben han for på älgjakt. Eftersom det blev färg över så spacklade jag även vårat sovrum och satte dit min nya tapet!!! Det är så roligt att få lite nytt i huset!!

Nu ska jag jobba hela veckan utom fredag, då ska jag sy lite gardiner, jag var en dag på Catalog och fyndade lite tyger dom ska ju sluta så dom hade 50% på allt.

Läste precis om den hemska händelsen som inträffat på en Finsk skola, man undrar vad som rör sig i huvudet på en människa som gör sådant????


Nu ska jag iväg till stan med Ida, hon ska på fridrottsträning och en present ska inhandlas.


Ha det bra!!!