Onsdag

Nu känns det som höst, det var så rått ute i morsse när jag gick till jobbet. Ussh!

Har gjort det roliga denna månad och betalat alla räkningar, man blir lika besviken varje gång över summan som blir över av lönen.Suck! Har precis röjt undan lite och tvättat en maskin, fanskapet vill inte börja centrifugera !  och det finns ju inte nya att få gratis heller. fasiken!! Hade planerat för lite nya tapeter till Ida +lite annat nytt till hennes rum, det är hennes tur att få rummet fixat. Det är så typiskt att något alltid ska paja just då!

I morgon ska vi från jobbet och lyssna på en föreläsning på folkan som heter att leva och överleva, verkade jätte intresant och rolig. och det är inte minnsan så ofta kommunen bjussar på sånt , så det blir kul!

Att det har blivit mörkt om kvällarna, jag har alltid lika svårt att vänja mig vid mörkret, tycker att det är så skönt sen när snön kommer för då ljusnar det ju lite.

Nu ska jag titta till min tvättmaskin, hoppas gubben kan fixa den !!!


Fredag

104855-3

Denna varelse har jag sån lust att annonsera bort ibland! Ni ska veta hur den släpper hår nu, fasst den bara är inne om nätterna så hinner det ramla av fasst hur mycket ! Men det blir ju kallare nu så då brukar det avta lite.

Nu har gubben och pojken dragit iväg till stugan för att jaga och Ida åkt till Lydia för att sova över, så då är man kvar lämnad alldeles ensammen. Fasst jag ska ju jobba på morgonen. Men lite synd om mig själv tycker jag ;) NU får jag väll vara glad över att jag har han där på bilden !

Igår och idag har jag fått plockat lite hallon, dom är så goda! Plus att jag dragit runt med slangen och fångat pudlarna, så nu är det rent och finnt!

Nu ska jag till bastun och sedan fortsätta att sticka mina strumppor!

Onsdag

Nu har skolan börjat , och det känns som att man inte ser mer än röken från ungarna när dom är hem ,dom äter och cyklar vidare.
Det verkar som dom tycker det är lite roligt med skolan ändå;)( än så länge). I år ska Niko och Ida gå i samma klass, fasst jag tror att det kommer att gå bra. I går åkte Niko till stan för att ha språkval, men där fanns ingen spansklärare ännu,vore ju som tid för dom att skaffa en nu!så dom hade fått en rundvisning på gränsskolan istället.

Nu är det arbete hela veckan, är endast ledig på fredag. Dessa veckor man jobbar helg känns så lååånga!

Här hemma märker man att man jobbar och gubben jobbar +jagar, tvätthögen växer och pudlarna blir större ;)

Nu ska jag åka med Niko till tandläkaren ,sedan till jobbet för kvällsarbete !

Lördag

Har sovit som en stock och ända till 8. SKÖNT!

I går var det teater och ungarna var verkligen duktiga, tänk att dom klarar av att lära sig allt på några dagar. Otroligt!
Dom var inte bara duktiga dom var roliga å!

Idag är det ett barn kalas som står på schemat + att vi blivit bjuden till grannen på middag( gud så skönt att slippa laga mat och gott blir det säkert å). Måste till stan och inhandla en present och kanske grannen får en blomma:)

Vet inte om jag hinner men skulle vilja ännu till blåbärs skogen jag är inte riktigt nöjd ännu. Det är så gott på vintern!

Dansen som jag går på är en typ" motionsform" av latinska danser, som man dansar till olika koreografier (salsa,cha cha .rumba, jive,...) . Verkligen roligt och svettigt !! ( Det var en som ville veta).

Nu måst jag väll till stan ,pusst !

Regn igen !

Att man kan bli less detta väder, en dag fint sedan regn igen.

Det var verkligen en toppen helg i Umeå, Det bästa med att bo på hotell är frukosten, det är så skönt att bara vakna och sedan sätta sig i färdigt frukostbord, och sedan när det finns så mycket gott att äta å! Hela lördagen gick vi på Nolia( fasst jag han med några affärer på vägen dit, Kosti blev orolig över att vi aldrig skulle hinna fram;) det finns så mycket roligt attt titta på .Blev inte så mycket handlat. köpte åt barnen sådana ploppar med olika motiv som man har till foppisarna, Kosti fick sig ett par svarta foppisar.På söndagen åkte vi utanför staden till nogot som hette silverpilen för lite shopping där blev det lite kläder åt alla. Verkligen roligt att åka bort ibland för det är så roligt att komma hem sen!!

Under veckan har jag varit och plockat blåbär, men så mycket och finablåbär det finns!!

I tisdags har jag börjat dansa igen och det känns i helakroppen!!+ att jag lovade Niko att vi skulle cykla till mormor och morfars sommarställe och dit är det 4 mil,och det gjorde vi igår. Så i morse kändes det att jag inte riktigt visstehur jag skulle ta mig upp från sängen :)

Nu får jag börja mjuka upp mig med lite dammsugning och tvätt !!

Dagarna går...

Dagarna bara flyger iväg !

I går var jag med en kompis och alla våra barn till Frevisören för att sola och bada, och vilken toppen dag , det var verkligen varmt och skönt utom vattnet då, kan inte förstå ungarna att dom klara av att vara i hela tiden , fasst jag tvingade mig själv att ta ett dopp !

Dagarna går så fort , har försökt rensa där hemma lite skåp och sådant, gud så mycket skrot man sammlar på sig!
Det finns mycket grejer som är BRA ATT HA men som man aldrig behöver.

I morgon åker jag och Kosti till Umeå , vi tänkte gå på Nolia. Mamma och Pappa är så snälla så barnen får åka till dom under helgen. Det är länge sedan som jag varit till Nolia ,det blir nog roligt att ströva omkring där.

Nu är det arbete som gäller!!