tisdag 18/12

NU är det länge sedan jag skrivit sist, jag har helt enkelt inte hafft tid till denna maskin och som vanligt har jag inte gjort nåt specielt men tiden den bara rinner i väg!!!

I går var jag till tandläkaren efter att mina arbetskamrater tvingat mig att ringa för en tid, måste er känna att jag haft ont i en tand till och från i en längre tid, men i går började jag svälla lite i käken, så i går fick jag en penicilinkur på tio dagar och idag ska jag få min julklapp ( en rotfyllning). Måste erkänna att jag faktiskt inte är alls förtjust över att gå dit, det är bra att man har kloka människor omkring sig som tvingar en!!!!

I morse så har jag fått springa till jobbet och fixa en vikarie åt mig, för nu så är jag hemma med sjuktbarn, Ida sa redan i går kväll att hon har lite ont i halsen och det hade blivit sämre under natten.

Imorse när Niko öppnade sin julkalender så ropa han om det var den artonde idag , jag blev nästan lite chockad över att det verkligen är den artonde redan. denna månad har verkligen bara rusat!

I går var jag och åt julbord på folketshus det var kommunal som bjöd på det, det var jätte god mat ,det som jag åt, jag äter ju ingen fisk så det blir inte så mycket för mig. Innan vi gick hem så fick alla varsin Paradiselåda med sig!

Nu ska jag gå och serva min lilla tös !!!

Ha det bra!!