Tisdag

Hur kan man få texten större när man skriver ett inlägg???

Nu äntligen har jag fått det nya grafikkortet till datan! eller jag har ju inte fått den utan köppt den . (nu slipper vi den rosa färgen).

Idag är jag ledig, jag har jobbat fem dagar i följd, det är som en vanlig vecka men när man har helgen så känns den mycket längre!

Hunden våran har fått åka hela 70 mil i lördags ,Kosti har varit med honom till en gammal veterinär som är duktig på hundar med rygg besvär. Han hade saggt att hunden hade haft något i ryggen som inte satt på rätt plats, han hade oxå ordnat till det, än så länge är han lika vinglig som tidigare men kanske lite piggare. Vi får se och hoppas att han nu blir bättre.

Dom sju sanningarna om mig sjäv fundrar jag forfarande på!!( Jag har kanske kanske dålig självkännedom).

Nu har äntligen våran dansträning dragit i gång efter julen, det är så roligt fasst jag fortfarande har ont i ryggen från förra veckan.

Nu gäller det att få något gjort eftersom jag bara är ledig 1 dag.

Ha det bra!


Fredag

Idag har jag varit ledig, har inte fått så mycket gjort här hemma vid ,men har varit och hälsat på hos brorsans flicka som flyttat för ett tag sedan ,hon hade fått det riktigt trevligt där hemma, inte bara hon utan hon och hennes sambo. Herregud, jag har ännu lite svårt att tro att hon redan är 20 år,tyckte hon nyss var en liten skrövlig en.

Nu påeftermiddagen var vi till Veterinären i Kalix, han misstänkte att våran hund har ett diskbråck, så han fick värktabletter på recept och så blev han sjukskriven :), han ska vila så mycket som möjligt, helst bara upp och kissa och sedan in igen, får se hur det lyckas för han kommer nog bli ganska så rastlös.( Hoppas nu att det går över med detta.)

Imorgon ska jag jobba, övriga ska till Aspenhallen och heja på Ida som ska på fridrottstävling.

Jag hoppas på minusgrader nu, för nu vill jag att det ska bli snö! Är så less detta regnande.

Ha det bra!

12/1-08

Nu är det ett bra tag sen sist!

Vet inte var jag ska börja att skriva. Största delen av dagarna under jul och nyår har jag tillbringat på jobbet, när jag sedan varit ledig så har vi försökt att fara i väg och hälsa på hos dom somman aldrig annars hinner träffa! Efter helgerna har jag varit hemma med barnen i hela 6 dagar och det var skönt, man får så dåligt samvete när man ska jobba alltid när dom flesta är lediga.

Sedan är det den här jä..a tanden, jag kyckades tugga sönder den under mellan dagarna och fick åka in och laga den provisoriskt, nu igår lyckades jag med samma sak IGEN ! Jag har tid till tandläkaren på tisdag ,ska försöka ha den trasig till des. (JAg tror att jag ska riva bort hela ski..n)

Orsaken värför jag inte varit in och skrivit på länge är att denna maskin åter sa ifrån och började med att haka upp sig hela tiden. Så nu har Brossans pojke varit och fixat och det är vårat grafikkort som har gått sönder, han har satt in ett av hans gamla som har det LILLA felet att allt på skärmen är ROSA ,men den går att använda tills jag får lite pengar att köpa en ny.
Sedan har jag ännu en tråkig nyhet och det är att våran hund har blivit sjuk! Här iveckan blev han plötsligt jättesvag och vinglig ,han går precis som han skulle vara berusad, vi har ringt och rådfrågat och nu så har vi gett han Alvedon och blir det inte någon förbättring får vi åka till veterinären på måndag. Det känns såjobbigt att se han så där hängig!! Nu är det bara att hoppas att det inte är något allvarligt,han börjar trots allt bli  gammal (9år).

I dag är jag ledig!! Kosti och Niko har farit till skogen och Ida är hos Lydia och sover över, och jag har blivit kvar lämnad aldeles ensammen. Så jag får väll göra bort det roliga med tvätt och Dammsugning!!! Men först ska jag ut en sväng , vad det är vackert ute nu när det är nysnö, alla träden är alldeles vita!

Nu är jag less att se denna rosa nyans !( tur att den bara syns på min skärm!)
Ha det bra!!!