tisdag 18/12

NU är det länge sedan jag skrivit sist, jag har helt enkelt inte hafft tid till denna maskin och som vanligt har jag inte gjort nåt specielt men tiden den bara rinner i väg!!!

I går var jag till tandläkaren efter att mina arbetskamrater tvingat mig att ringa för en tid, måste er känna att jag haft ont i en tand till och från i en längre tid, men i går började jag svälla lite i käken, så i går fick jag en penicilinkur på tio dagar och idag ska jag få min julklapp ( en rotfyllning). Måste erkänna att jag faktiskt inte är alls förtjust över att gå dit, det är bra att man har kloka människor omkring sig som tvingar en!!!!

I morse så har jag fått springa till jobbet och fixa en vikarie åt mig, för nu så är jag hemma med sjuktbarn, Ida sa redan i går kväll att hon har lite ont i halsen och det hade blivit sämre under natten.

Imorse när Niko öppnade sin julkalender så ropa han om det var den artonde idag , jag blev nästan lite chockad över att det verkligen är den artonde redan. denna månad har verkligen bara rusat!

I går var jag och åt julbord på folketshus det var kommunal som bjöd på det, det var jätte god mat ,det som jag åt, jag äter ju ingen fisk så det blir inte så mycket för mig. Innan vi gick hem så fick alla varsin Paradiselåda med sig!

Nu ska jag gå och serva min lilla tös !!!

Ha det bra!!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Stackars Ida! Hoppas hon kryar på sej till jul!

2007-12-18 @ 08:18:03
Postat av: Linda

Det var jättegod mat :)
Det går halsfluss!!!!!

2007-12-18 @ 10:45:57
Postat av: Annika

Ojoj för rotfyllning!
Jag har hållt på med min tand sedan i Juli månad och den är inte klar än!!

2007-12-18 @ 21:04:10
Postat av: sussi

Kikar in och önskar er en Go Jul!!

2007-12-22 @ 22:23:13
Postat av: Kajsa

Önskar er alla en riktigt god jul!

2007-12-23 @ 07:20:31
Postat av: Nina

Blä för tandläkare...har en gubbe som knaprar tabletter för fullt p.g.a tandvärk. Slog till rejält i morse...dagen före julafton, nog så olämpligt !!

En riktigt god jul till er alla !!

2007-12-23 @ 22:10:13
Postat av: Annika B

Hej Katja.
Jag tassar runt på din blogg, och efter att vandrat runt här lite så har jag fått den uppfattningen att du inte gillar eran vovve värst mycket.
Jag hade inte en aning att ni har hund.
Själv är jag helt hundgalen,gillar verkligen mina två cavalier king charles spaniel tikar.
Kika in hos mig om du har lust.
Gott slut på 2007.
Vännen från förr.Annika.

Postat av: Nina

Du är utmanad, se min blogg.

P.S ni är guld världa du och mannen din...jag har så dåligt samvete för att ni låter Emmy komma så ofta efter skolan till er, du skall veta att ni är supergulliga !!!!

2008-01-10 @ 20:29:04
URL: http://anin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback