Torsdag

Nu har vi varit igår och tagit halsfluss prover på båda barnen, Ida är smittad men inte Niko, så man får försöka hålla dom lååångt från varandra.

Hör och häpna!!!   På tisdag sa Kosti att han kan stanna hemma med Ida på Onsdag , men eftersom han jobbar på finska sidan och han inte undertiden han jobbat där har hafft vårdav sjukt barn visste vi inte riktigt var man får betalt ifrån , så jag ringde och frågade! I finland är det tydligen så att det är arbetsgivaren som betalar, och det är iFÖRSTA hand mamman som ska ta hand om barnet i fall det är sjukt, vissa arbetsgivare vill ha intyg från mammans arbetsgivare varför hon inte kunnat stanna hemma med barnet ( vad som typ är så viktigt i mammans arbete att pappan måste stanna hemma!!) Så det låter väldigt jämnställt. Men Kosti sa att han stannar hemma i alla fall och ringer sin arbetsgivare på morgonen, som tur var hade han bara velat ha ett läkar intyg på att Ida verkligen var sjuk (jag var förbannad över det å, tycker det är hemskt att man ska dra iväg sjuka ungar bara för intygen skull) nu fick vi ju ett intyg när vi var till VC och tog proverna. MEN ÄNDÅ , Undrar bara om tanken att pappan kanske vill vara hemma med sina barn slagit dom!!!
Så idag är jag hemma istället!!!!

Som sagt så har Ida fått Penicilin ,hon har super svårt att svälja så vi får dela ,men ändå tar det en väldans tid! Hon är så ängslig över att hon inte kommer att bli bra tills dom ska ha teaterpremiären , så vi håller tummarna !!!! håller även tummarna för att Niko inte ska bli sjuk för han väntar på fredagen då han ska på idrottshuset för att spela innebandy, midnightcup.
Får försöka proppa i dom vitaminer!!

Nu ska jag serva sjuklingen !!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hos oss har inte Kasper fått halsfluss ännu...Dom sa på vc att alla får det inte. Tur att Ida fått pencellinet nu får då kanske hon mår bra till föreställningen. jag förstod nästan att hon fått flussen eftersom dom vart så mkt tillsammans. Tur att inte Lydia har vart nära Niko...hihihi...f*n vad arg hon skulle vara om hon läste detta...

2008-02-21 @ 10:17:06
Postat av: Annika

Åt mig sa dom att efter 48 timmar smittar man ej längre. Och när man väl börjat äta penicillin så brukar man börja känna sig frisk fort!! :)

2008-02-21 @ 17:38:56
Postat av: Linda

Herregud vad dem ligger efter i jämnställdeheten!!!

Postat av: Nina

Snacka om att de är efter när det gäller jämnställdheten i grannlandet.

2008-02-25 @ 11:36:23
Postat av: Linda

Har du fastnat??? Uppdatering tack! :)

2008-03-06 @ 15:59:58
URL: http://mysmamma.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback